Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Alfa Vangen GTX Advance Men

REA

998 SEK

-50% 1 995 SEK
Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek Skor / Strumpor / Sulor: 44
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Vangen GTX Advance Men

Skorna är stora i storlekarna, kontrollera storlekstabellen. Många väljer en storlek mindre än man normalt använder i ALFA.

Vangen Advance GTX är en sportig fritidssko till promenader på grus och asfalt. Vangen är utvecklad av ALFA och skodesigern Mike Friton med fokus på fotens egna rörelsemönster.

Vangen är tillverkad i det lätta och slitstarka materialet AlfaAir™, som sitter bra på foten och ger dig en mjuk och behaglig känsla på foten vid andvändning. Snöringen av skorna ger dig möjligheten att kunna individuellt anpassa skon. Gore-tex membranet gör skon vattentät och god andningskapacitet. Detta gör att Vangen skon är perfekt för aktiva männiksor i vardagen och på kontoret i alla väder.

ALFA Nortik yttersulan har vi designat efter fötternas naturliga rörelsemönster och idelt stöd för fotvalvet, bra grepp i yttersulan och bra med plats för tårna. EVA-mellansulan ger mjuk och skön dämpning när du går på hårda underlag. Vangen finns i svart och mörkgrå till dam och orange och blå till herr.

Färg: Dark Blue
Storlek Skor / Strumpor / Sulor: 44

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande