Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Daiwa Trollingcombo Accudepth

REA

1 499 SEK

-9% 1 649 SEK
Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: 7 Fot / 40 LC Högervevad
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Trollingcombo Accudepth

Daiwa Accudepth 7 fot

Daiwa kan verkligen göra trollingspön, Sen att dom sveper fram genom marknaden med dom absolut bästar priserna på trollingspön är absolut ingen nackdel.

Serierna som säljs otroligt mycket dom sista åren är Sealine men även denna godbit som går under namnet AccuDepth. Precis som rullarna med samma namn så är dessa slitvargar som till skillnad mot många andra trollingspön är tillverkade i Kolfiber istället för glasfiber.

Fördelen du får är att spön blir betydligt lättare, snabbare och kan leverera en bättre känsla vilket gör att du upplver minsta knyck och ryck på ett betydligt bättre sätt.

Accudepth har en färgade sista 5cm med en lysande orange för att enklare se små rörelser.

Den Nya Accudepth LC

Konstruerad för att hjälpa dig nå exakta trollingdjup i vilken miljö som helst är Daiwa Accudepth LC Line Counter-rullarna perfekta för ett brett utbud av söt- och saltvatten trollingapplikationer. Det direktdrivna linräkningssystemet på dessa rullar garanterar punktlig noggrannhet för att hjälpa dig att justera det perfekta måldjupet under trolling. Byggd med enkelt kullager och maskinbearbetade mässingsväxlar erbjuder Accudepth LC jämn och pålitlig prestanda till ett bra värde. Serien har 4 olika storlekar, alla med maskinbearbetade aluminiumspolar som är lämpliga för att hålla monofilament, flätlina eller blykärnlinor. Modeller finns tillgängliga för både vänster- och högerhänt återtagande och har också möjligheten till en dubbelknoppshandtag eller enkelnopp motviktshandtag. Dessa linräknarrullar är den perfekta trollingrullen för öring, gös, lax, strömming och mer.

Funktioner:

  • Direktdrivet linräkningssystem (mäter i fot)
  • Automatiskt självinkopplingskoppling
  • Maskinbearbetad aluminiumspole
  • En styckes sammansatt ram
  • Maskinbearbetade mässingsväxlar
  • Knarr

Ett riktigt toppen trolllingcombo som vi med glädje säljer till våra kunder. Anpassat för det vanligaste trollingfisket nämligen Lax och Öring fisket på Vänern och Vättern.

Storlek: 7 Fot / 40 LC Högervevad

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande