Stäng
  • 14 DAGARS FAKTURA

  • DELBETALNING

  • HEMLEVERANS

  • SNABB LEVERANS

LICENS OCH BESTÄLLNING

När du beställer ett Vapen eller andra licenspliktiga varor från oss så hjälper vi till med licensansökan.

Nedan ser du hur det går till steg för steg.

  1. Ta fram fabrikat och modell av Vapen/Ljuddämpare mm som ni vill köpa i vår webbshop.
  2. Välj Tex kaliber mm beroende på vad det är för produkt ni skall köpa, alla alternativ finns i rullmenyerna under varje produkt och väljer "Lägg i kundvagnen"
  3. Gå till Kassan och fyller i era uppgifter samt hur ni vill betala; Klarna, Faktura eller det ni själva föredrar
  4. Vi tar emot din order och mailar en ansökan om licens alternativt inköpstillstånd till er. Denna ansökan är ifylld med alla uppgifter vi har om er, oss som överlåtare och om produkten ni söker licens för, det ni behöver göra (enligt dom bifogade instruktionerna) är att fylla i antalet vapen och vapendelar ni innehar sedan tidigare, hur ni förvarar dessa, vilken vapenskåpsmodell ni har samt om någon annan eventuellt förvarar vapen i samma bostad, sedan kan ni antingen maila (mailadress till Polisen finns i det bifogade mailet) eller skriva ut den och posta eller lämna till er lokala polismyndighet för handläggning. Polisen skickar sedan inbetalningskort för licenshandläggningsavgiften som måste betalas innan handläggning påbörjas.
  5. När handläggningen är klar hos Polisen får ni licens alternativt inköpstillstånd (Om det är inköpstillstånd ni får så postas denna till oss, alternativt scannas in och mailas i PDF format) vi skickar då Vapnet/Ljuddämparen till adressen där ni är folkbokförd.


Tack för att du väljer Astro Sweden AB som din leverantör.

Standardvy | Byt till Mobil vy