Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Double Alpha Academy Deluxe Magnetic Pouch

495 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Deluxe Magnetic Pouch

DAA Deluxe Magnetic Pouch använder två kraftfulla 32 mm magneter för att hålla magasinet säkert på plats samtidigt som det ger en jämnare frigöring än den som uppnås från den större standard Magnetic Pouch. Stödsidoväggarna gör att vi kan använda mindre magneter som i sin tur gör påsarna mer användbara som en allroundpåse för daglig användning, och inte bara som en avsedd pick-up-påse.

För de skyttar som gillar enkelheten och det minimalistiska utseendet hos en öppen magnetisk påse - detta är det perfekta valet! Den smala kroppen gör det möjligt att placera påsarna närmare varandra samtidigt som de lämnar tillräckligt med utrymme för att nå ner och greppa magasinet korrekt. Avsaknaden av yttre eller främre påsväggar gör att påsarna kan placeras mycket närmare varandra. Perfekt för standard eller produktion där man måste bära påsarna bakom höftbenet.

Påsen är fäst på en uppdaterad modell bälteshängare, som låser säkert på alla 1,5" bälten och kläms fast för att hålla tätt även på tunnare bälten. Påsen kan vridas runt mittskruven (den nedre magnetens mitt) för att vinkla påsen som designat. Den avvikande monteringspunkten på hängaren erbjuder två höjder att välja mellan. Påskroppen är bearbetad av solid Delrin och är därför tuff och hållbar.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande