Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Sako Quad Range RH - Gängad

22 199 SEK

Tillfälligt slut
Gänga: 1/2"-20 UNF
Kaliber: .22LR
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Quad Range RH - Gängad

Sako Quad Range 22lr RH

Sako Quad är Sakos omtyckta och mycket välskjutande småviltstudsare med pipbytessystem. Nu kommer den även med sporterkolv för att verkligen kunna visa vad den går för på även på tävlings- banorna, modellen heter Sako Quad Range.

  • Kolven till Sako Quad Range är tillverkad av oljad laminat vilket gör den vridstyv och vädertålig. Pistolgreppet är tvärt och med bra handutfyllnad för maximal kontroll. Kolvkamen är steglöst justerbar i höjd- och sidled och har minnesfunktion. Bakkappan kan justeras i sidled och vridas så anlägget mot axeln blir perfekt. Alla justeringar av kolven görs med den medföljande torxnyckeln som även används till att byta pipa på vapnet. Det främre rembygelfästet kan monteras i en skena antingen på undersidan eller på höger sida av framstocken.
  • Vapnet bygger på Sako Quad Varmintmodellen med en tyngre helt friflytande kallhamrad pipa utan öppna riktmedel som är fabriksgängad för montage av valfritt tillbehör. Quad Range har precis som övriga Quad modeller 11 mm frästa kilspår på ovansidan av lådan. Trycket är justerbart mellan 1 och 2 kilo.
  • Quad Range levereras med tioskottsmagasin som standard till alla kalibrar, i 17 hmr får det plats nio skott i magasinet. Både magasin och pipor är färgmarkerade så man enkelt kan identifiera att det är rätt kombination. Tack vare att magasin och pipa är anpassade för varandra så går det inte att få i magasinet med de större kaliber 22 patronerna då en kaliber 17 pipa är monterad i vapnet.
  • Rekommenderat åtdragningsmoment för pipan är 8 Nm.
  • Kikarsikte ingår ej.
Gänga: 1/2"-20 UNF
Kaliber: .22LR

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande