Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Non-stop Dogwear Protector life jacket

REA

1 445 SEK

-15% 1 699 SEK
Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: 6
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Protector life jacket

  • Denna innovativa flytväst för hund sätter den nya standarden för flythjälpmedel.
  • Den unika designen optimerar flytförmåga, stabilitet och rörelsefrihet för att hålla din hund säker i och vid vattnet.

Hundflytvästar är ofta skrymmande och svåra att flytta runt med, särskilt på land. Vi kämpade också med att hitta en flytväst som gav våra hundar både flytkraft och stabilitet i vattnet. Under varma sommardagar finns det även risk för överhettning när man bär en tjock väst. Vi slog oss ihop med experter inom hundanatomi, biomekanik och flytkraft för att ta hela konceptet med hundflytvästar ett steg längre.

Protector flytvästs nyckelfunktioner är:

  • Vår unika SAFE-R flytkraftskonstruktion: Konstruktionen säkerställer att din hund hålls flytande och stabil i förhållande till vattenlinjen. Skummet är placerat på sidan för ökad flytkraft och rörelsefrihet. Panelerna är uppdelade i sektioner så att din hund kan vända sig utan att begränsas av västen.
  • Andningsförmåga: På hundens rygg har vi använt vårt mycket andningsbara HexiVent-material. Vatten kan rinna igenom, och den ventilerade toppen kan hjälpa till att förhindra att din hund överhettas.
  • Ergonomisk design: Förutom de delade sidopanelerna tillåter formen på västen att din hunds framben kan röra sig fritt. Som en konsekvens kan din hund röra sig mer effektivt i och ut ur vattnet.

Denna design ger din hund den flytkraft, stabilitet och rörelsefrihet vi letade efter.

Systemet har testats noggrant i öppet vatten, pooler och på löpband med flera olika hundar. Mänskliga flytvästar testas med en ISO-standard, men detta har ännu inte tillämpats på flytvästar för hundar. Vi utvecklade ett testsystem så nära mänskliga standarder som möjligt för att göra en hundflytväst som ingen annan på marknaden.

Flytvästen är utrustad med ett stadigt handtag om du skulle behöva lyfta upp din hund på din paddleboard, kajaken eller i båten.

Genom att kombinera SAFE-T omslagssystemet och de breda bröstremmarna fördelas trycket jämnt vilket gör västen bekväm och säker för din hund. En reflekterande rand på handtagets ovansida ger extra synlighet i mörker. Protector flytväst är ljust orange så att det är lättare att upptäcka din hund i vattnet.

Förutom en koppelfästpunkt på baksidan finns det två fästpunkter på sidan av flytvästen så att du kan justera riktning och motstånd. Denna funktion är särskilt användbar för rehabiliteringsändamål på ett löpband i vatten eller i en simbassäng. Små föremål kan förvaras i bakfickan på flytvästen.

Egenskaper:

  • Yttertyg: Polyester
  • Innertyg: Polyester
  • HexiVent
  • SAFE-T omslagssystem
  • SAFE-R flytkraftskonstruktion
  • Reflekterande tryck och passpoal
  • Registrerad design DM222982
  • Duraflex®-spännen (bluesign® APPROVED)
  • Endast handtvätt. Stryk inte. Blek inte. Torktumla ej. Inte kemtvättas. För att rengöra: skölj med varmt vatten och torka på en varm och luftig plats, inte i direkt solljus.


 
Storlek 
Max flytkraft    7 kg 10 kg  20 kg  30 kg  40 kg  50 kg 
 
Färg: Black/Orange
Storlek: 6

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande