Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

FX Airguns Panthera SWE

19 995 SEK

Tillfälligt slut
Kaliber: 4,5 mm
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Panthera SWE

PANTHERA

Ett specialbyggt luftgevär tillverkat för att vinna tävlingar med .22lr precisionsgevär

FX Panthera är olik alla tidigare FX Airguns-gevär. Det är specialbyggt med precisionstävlingar i åtanke, som accelererar FX Airguns arv och tänjer på gränserna för luftgevärsprestanda. Panthera innehåller teknik som visar ett generationssprång framåt för ett luftgevär.

Det börjar med det nya Dynamic Block, ett nytt slutstycksblock som har utformats från grunden för prestandaskjutning med kulor. Dynamic Block använder en kompakt ventil i ett stycke. Denna högeffekts-/kortimpulsventil är extremt effektiv samtidigt som den ger ett enormt och exakt luftflöde.

Plenumkonstruktionen (dvs. Dynamic Plenum) som matar Panthera är revolutionerande och den första i sitt slag. Det är ett plenum över pipan som ger ett konsekvent reglerat tryckplenum runt pipan, vilket ökar pipans styvhet och gör det möjligt att använda flera plenumlängder för att matcha gevärets kaliber och effekt. Exakta trycknivåer upprätthålls av den enda AMP MKII-regulatorn. Tre storlekar på plenum kommer att användas initialt: ett Micro Plenum (gevär under 12ft/lb), Macro Plenum (62 cc) & Magnum XL Plenum (156 cc). Resultaten av Dynamic Breech & Plenum är extraordinära!

Testerna har gett konstanta 10-skottssekvenser med standardavvikelser i det låga intervallet 1,0-2,0 och extrema spridningar så låga som 3-4. Denna förmåga att exakt kontrollera luftflödet i kombination med den världsledande FX Superior STX-pipan med premiumslugs kommer att ge tävlingsvinster, och inte bara i luftgevärstävlingar. Precisionsskyttar med .22LR kommer att uppskatta möjligheten att skjuta med samma BC-kulor och vikter som de är vana vid, men med den kontroll och standardavvikelse som bara FX Airguns kan leverera.

Kolven är konstruerad för tävling. Den har en 14,75" lång Arca-skena komplett med M-LOK-sektioner och ett barrikadblock bredvid slutstycket (du kan uppnå en idealisk balanspunkt genom att lägga till externa M-LOK-kompatibla vikter eller interna FX-pipvikter som fästs under slutstycket). Panthera passar skytten ytterligare med hjälp av en fullt justerbar bakkappa och en justerbar kindstöd som också är ambidextrous.

Luftkällan är en kolfiberflaska på 300 cc som fästs baktill och fylls på via en snabbkoppling baktill. Dynamic Block har ett större slutstycke än tidigare gevär som tillåter projektiler med en längd på upp till 13 mm. Det använder Standard Side-Shot Magazine men med ett nydesignat djupare lock för att rymma längre kulor. FX Panthera använder Quick Tune System (samma som finns på FX Impact M3), använder en 20MOA picatinny-skena, levereras som standard med ett nollvinkel-AR-grepp och har ett ambidextröst sidospänningshandtag som är vändbart till vänster sida av geväret. Dubbla vinklade manometrar på blockets vänstra sida visar flasktrycket och det reglerade plenumtrycket.

Panthera med 500 mm pipa använder standard FX Superior STX pipinfodring som skjuter både pellets och lätta slugs. Geväret möjliggör snabba byten av pipinfodringar men byte av kaliber och montering av olika piplängder på Panthera kan endast göras av en auktoriserad FX-återförsäljare.

Ytterligare tillbehör kommer att erbjudas för att ytterligare anpassa geväret, inklusive en bag rider, pipvikter, offset M-LOK vikter, mindre profil tävling Mini-Mag, Picatinny tillbehör sektioner, och en valfri volfram hammare. Nya FX Panthera kommer att förändra precisionsgevärsvärlden för alltid. Den känns och skjuter som ett 22LR precisionsgevär, med en rekyl rakt bakåt, men med en laserskarp precision och noggrannhet som bara finns hos FX Airgun!

Modellen vi säljer är licensfri med 500mm pipa.

Kaliber: 4,5 mm

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande