Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Daiwa J-Braid Expedition X8 150m

REA

249 SEK

-14% 289 SEK
Ej i lager. Beställningsvara.
Gofish - Storlek Lina/Tafs: 0,10mm 150meter
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

J-Braid Expedition X8 150m

Nya linan med nya färgen "Smash Orange"

Det främsta flätade linan har precis blivit ännu bättre med lanseringen av J-BRAID EXPEDITION. Den använder samma IZANAS-fiberkonstruktion som har gjort J-BRAID så omtyckt, men nu med Daiwas Silicon "Coating PE"-teknologi för att skapa en jämnare fläta med hydrofoba egenskaper som förbättrar hållbarheten och känslan.

J-Braid Expeditons kiselbeläggning innebär att flätan inte absorberar vatten, vilket är viktigt eftersom det betyder att den heller inte absorberar slam och sediment som finns i vattnet. Detta är den främsta orsaken till slitage av flätade linor över tid. Genom att avvisa vatten på grund av dess hydrofoba egenskaper kommerJ-Braid Expediton att hålla längre än traditionella flätade linjer, vilket ger både mer värde och bättre prestanda.

Fördelarna slutar inte där heller. Med en otroligt hög vävtäthet är J-Braid Expediton flätad tätare än nästan alla andra linor på marknaden, vilket ger en otroligt rund profilfläta som inte kommer att separera eller fransa sig under användning. Daiwas anseende för att producera de finaste flätorna på marknaden stärks bara ytterligare med lanseringen av J-Braid Expediton.s kiselbeläggning innebär att flätan inte absorberar vatten, vilket är viktigt eftersom det betyder att den heller inte absorberar slam och sediment som finns i vattnet. Detta är den främsta orsaken till slitage av flätade linor över tid. Genom att avvisa vatten på grund av dess hydrofoba egenskaper kommer J-Braid Expediton att hålla längre än traditionella flätade linjer, vilket ger både mer värde och bättre prestanda.

Fördelarna slutar inte där heller. Med en otroligt hög vävtäthet är J-Braid Expediton flätad tätare än nästan alla andra linor på marknaden, vilket ger en otroligt rund profilfläta som inte kommer att separera eller fransa sig under användning.

Daiwas anseende för att producera de finaste flätorna på marknaden stärks bara ytterligare med lanseringen av J-Braid Expediton.

Färg: Smash Orange
Gofish - Storlek Lina/Tafs: 0,10mm 150meter

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande