Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

FX Airguns Impact MK3 5,5 SWE

19 995 SEK

Tillfälligt slut
Kaliber: 4,5 mm
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Impact MK3 5,5 SWE

IMPACT M3

FX Impact definierar vad ett modernt luftgevär kan vara. Ett gevär utan gränser. Det är ett gevär som bara finns en gång i en generation. Ett gevär som utvecklas och utvecklas för att tänja på gränserna för vad tryckluft kan åstadkomma. Impact M3 omdefinierar återigen denna höga standard med banbrytande framsteg, uppgraderingar och ett enda orubbligt fokus på att skapa det mest avancerade, mest exakta och mest kapabla luftgevär du någonsin kommer att skjuta.

Förbättringarna i M3 börjar med dess dubbla regulatorer. Den första regulatorn förminskar lufttrycket som förberedelse för den andra regulatorn. Detta ger mindre belastning på den andra regulatorn och ger ett mer konstant utgångstryck med mindre standardavvikelser.

FX Power Plenum 720 är den nya energikällan i Impact M3. Den större diametern och tryckluftsvolymen på 72 cc ger både den exakta mängden luft och den kraft som behövs för att driva projektilen. Det nya plenumet arbetar i samordning med M3:s portning och ventilering för att leverera bästa möjliga effekt och effektivitet.

En av de mest betydande uppgraderingarna av Impact M3 är användargränssnittet till geväret: Quick Tune-systemet. Detta i princip verktygsfria system omfattar allt som en skytt kan använda för att finjustera sitt gevärs precision, vilket ger obegränsade möjligheter. Justera lufttrycket som geväret använder via de dubbla regulatorerna, hur länge ventilen förblir öppen med den främre ventiljusteraren och justera nu hammarens styrka med de helt nydesignade mikro- och makrokraftjusteringarna. Det bakre makrokrafthjulet är ett krafthjul i 16 steg som justerar hammarens styrka i steg om 5-15 FPS (beroende på kaliber och reglertryck). Detta fungerar tillsammans med mikrofinjusteringen. Denna justerar hammarens styrka i otroligt små steg om bara 1-2 fps med varje klick på pipans rulle, allt med fingertopparna. Kombinationen av dessa är oöverträffad i luftgevärsvärlden!

Andra förbättringar är omfattande och inkluderar en ambidextriös spännspak med förstorat handtag, dubbla överföringsportar på de flesta kalibrar, åtdragna piphustoleranser för att ge en tätare passform och bättre precision på geväret, åtdragna bakdelstoleranser för att rymma Side-Shot Magazine, en uppdaterad avtryckare som ger ett skarpt andra steg och samtidigt tillåter avtryckarstolpen att flytta framåt eller bakåt, 20 MOA inbyggd i kikarskenan, dubbla Wika-manometrar och en mängd kommande valfria tillbehör.

FX Impact är helt klart det bästa luftgevär som tillverkats. Bevisen är obestridliga. Skyttar flockas kring FX Impact, tävlingslinjer domineras av närvaron av detta gevär, och skyttar fortsätter att utöka vad ett luftgevär kan göra med ett gevär: FX Impact. Hur kommer det sig? Det presterar, det levererar och det fortsätter att utgöra grunden för innovation. FX Impact M3 gör det möjligt att hävda att FX Impact M3 är det mest avancerade, mest spännande och mest exakta luftgeväret som finns.

Modellen vi säljer är licensfri med 500mm pipa.

Kaliber: 4,5 mm

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande