Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

FX Airguns Dream Classic 5,5 SWE Syntet

7 990 SEK

Tillfälligt slut
Kaliber: 4,5 mm
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Dream Classic 5,5 SWE Syntet

DREAMLINE CLASSIC

FX Dreamline Classic är den naturliga utvecklingen av FX Streamline. FX har tagit den beprövade Streamline-plattformen och lagt till funktioner i världsklass som tar den till nästa nivå och överbryggar klyftan till gevär som FX Crown och FX Impact.

Dreamline-konceptet

Med ankomsten av FX Dreamline är innovation som tidigare bara var en dröm nu verklighet. FX Dreamline är det första helt modulära luftgevärssystemet i världen. Den modulära designen gör att geväret kan ändras till vilken som helst av Dreamline-konfigurationerna. Dagens jaktbullpup kan konverteras för helgens fältmålsmatch. Det klassiska sportskyttegeväret kan bytas ut för att rymma alla dina favorit AR-grepp och tillbehör. Allt du kan föreställa dig är möjligt med FX Dreamline.

Skönheten i FX Dreamline börjar med den revolutionerande FX Smooth Twist X-pipan (STX) i världsklass. Det här är samma piphus och linersystem som finns på andra elitgevär som FX Impact, FX Crown och FX Wildcat. STX-pipan ger Dreamline den unika möjligheten att ändra både vapnets kaliber och pipans innerfoder för att möjliggöra olika vridhastigheter och andra pipspecifikationer. Detta ger en skräddarsydd pipa för att möta det stora utbudet av projektiler som finns tillgängliga idag.

Dreamline innehåller också den nya AMP-regulatorn (Adjustable Match Precision Regulator). Denna robusta regulator är revolutionerande eftersom den kan justeras externt antingen till högre eller lägre tryck utan att man behöver ta bort trycket från vapnet. AMP-regulatorn använder också det senaste inom högpresterande delar för att ge precisionsnoggrannhet som håller över tid.

FX Dreamline har samma justeringsmöjligheter som finns på andra premium FX-gevär. Alla justeringar kan finjusteras, inklusive ventilflöde, hammarspänning och regulatortryck. Dessa justeringar görs snabbt och enkelt så att skytten kan hitta harmonisk balans och maximera Dreamlines prestanda och precision.

Alla FX Dreamline-modeller använder ett roterande magasin med stor kapacitet. Detta är samma magasin som används i FX Crown och är indexerat med den smidiga spännarmen på sidan. Denna nydesignade sidospak tar enkelheten att spänna ett gevär till en helt ny nivå eftersom den är nästan enkel att spänna.

De flesta Dreamline-modellerna har en 220 cc standardcylinder som fylls upp till 230 BAR, men det finns också flaskversioner av många av konfigurationerna som möjliggör mer luft och högre skottantal. ½" UNF-gängor på pipan gör det möjligt att lägga till en moderator som tillval. FX Dreamline har också den världsberömda FX-avtryckaren i matchklass, inställd på 400gram från fabriken.

Vapnet vi säljer är licensfritt och kommer med 500mm pipa.

Kaliber: 4,5 mm

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande