Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Simms CX Bib Black

5 499 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: XL
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

CX Bib Black

Simms ® CX Fishing Bib är inte utformad för hobbyister, utan för de passionerade, för dem som inte fiskar enligt reglerna.

Vi byggde den här från däck uppåt för att hålla dig torr och reglerad.

Justerbara hängslen och stretch bakpanel för komfort. Bältesöglor för möjlighet att fästa verktygsbälte och D-ring för fästning av kill switch.

Vänster lårficka konstruerad med TRU® Zip vattentät självläkande dragkedja för 100 % vattentätt och torrt fickskydd. Höger lårficka med snappstängning och sandwichkonstruktion för att hålla den vattenavvisande.

Articulerade bensömmar och förstärkt sätes-, knä- och nederkantspaneler för hållbarhet.

Benöppningar med dragkedja för enkel av- och påtagning och kan dras ner med justerbar kardborre och ögla i fållen.

Där Bib faller på bröstlinjen: Hög

Tum från övre midjesömmen till övre delen av haklapparna beroende på storlek: S: 11 1/4", M: 11 7/8", L: 12 1/2", XL: 13 1/8", 2XL: 13 1/8", 3XL: 13 3/4".

Huvuddel: 3 lager vattentät och andningsbar: Yta: 53% ATY nylon, 43% nylon 6.6, 4% spandex, Membran: 30K vattentät, 15K andningsbar, Bakgrund: 20D nylon tricot.

Bakstycke, knän och bakre manschett: 100 % Toray Big Ox 840D w/DWR.

Det som gör vattentäta, andningsbara tyger som GORE-TEX® eller Toray® så unika är tygets porositet - de håller elementen ute samtidigt som de låter fukt som byggs upp under tyget passera. Genom regelbunden tvätt bibehålls utrustningens ursprungliga egenskaper.

  • Vadare och regnkläder bör torkas efter varje användning, både på insidan och utsidan. Simms förstår att det i vissa situationer inte finns tid att torka helt och hållet mellan användningarna. Vi förväntar oss att denna omständighet kommer att bidra till en potentiellt kortare livslängd.
  • Andningsbara tyger är porösa till sin natur och kan samla smuts, oljor från huden och andra miljöämnen. Regelbunden rengöring av vadarbyxor är en viktig faktor som bidrar till deras livslängd.
  • Beroende på antalet användningsdagar rekommenderas årlig, halvårlig eller treårig tvätt.
  • Exponering för saltvatten eller saltluft kräver särskild omsorg: Wadern måste sköljas noggrant med friskt vatten och torkas efter varje användning.
  • De flesta vattentäta, andningsbara redskap kan tvättas i maskin - se skötselinstruktionerna på etiketten för fullständig information.
  • Fråga din Simms-återförsäljare om rekommendationer om återbehandling för vattentäthet: Vanligtvis har de återigen vattentäta behandlingar som NikWax.
Storlek: XL

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande