Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Daiwa 23 Airity LT

REA

7 499 SEK

-9% 8 269 SEK
Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Rullstorlek: PC LT 2500
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

23 Airity LT

23 Airity har alla komponenter i det nya Airdrive designkonceptet och ger högsta känslighet och smidig funktion. Det CNC-skurna drivhjulet har belagts med en speciell procedur för att möjliggöra en ännu jämnare och mjukare gång. Genom luftdrivaxeln bildas en lågkontaktstruktur vid pinjongdrevet, vilket ytterligare minskar friktionen vid axeln, vilket leder till en silkeslen och nästan helt tyst gång, som bibehålls permanent. Den monocoque designen av magnesiumrullkroppen tillåter användning av en större växel med förbättrad kraftöverföring och förlängd livslängd under höga påfrestningar. Den distorsionssäkra rullkroppen sörjer för ett optimalt hus av växeln och en permanent jämn gång.

Den nya Airdrive-rotorn bidrar till en viktminskning i den främre delen av rullen och förbättrar balansen mellan rullen och spöet – en bättre kastprestanda och en optimerad lockkontroll med otrolig känslighet är resultatet. Genom att minska rotorns vikt arbetar rotorn med lägre startmotstånd, vilket resulterar i ännu fler omedelbara reaktioner möjliga.

Den nya ihåliga Airdrive-spolen representerar ett evolutionärt steg i utformningen av spolen. Lättare än de senaste DAIWA-spolarna men ändå tillräckligt tuffa för år av fiske.

Väggtjockleken på de extra lätta Airdrive-spolarna har reducerats ytterligare för att eliminera ytterligare onödig vikt – vilket dessutom bidrar till en viktminskning vid den främre delen av rullen. Twistbuster III-designen vid linrullen är perfekt för användning av flätade linjer: den komprimeras inte under hämtning och mindre vridning blir resultatet. Speciellt vid fiske i salta vatten hjälper Magsealed-designen vid axeln och linrullen till att minska problem med korrosion och smutspartiklar.

Utrustning:

Kullager

Airity LT-rullarna med storlek 2000 till 2500 är utrustade med totalt 11 kullager, av dessa 9 CRBB-kullager.

Storlek 5000 har totalt 11 kullager, av dessa 9 CRBB kullager och 2 MagSealed kullager.

Handtagsknopp

Storlekarna 2000 till 2500 är utrustade med I-Shape-handtagsknopp, storlekarna 3000 till 4000 har en T-Shape-handtagsknopp. Storlek 5000 har en rund handtagsknopp i aluminium.

  • AIRDRIVE Design
  • MQ® Monocoque rullkropp i magnesium
  • ZAION® AIRDRIVE ROTOR
  • CNC-bearbetad DIGIGEAR®
  • AIRDRIVE axel
  • ATD™ Type-L dragsystem
  • AIRDRIVE ABS® långgjuten spole
  • AIRDRIVE BAIL
  • Twist Buster® III line roller
  • Tillverkad i Japan
Rullstorlek: PC LT 2500

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande