Stäng
  • 14 DAGARS FAKTURA

  • DELBETALNING

  • HEMLEVERANS

  • SNABB LEVERANS

Tävlingsregler

Hur gör jag för att delta?

För att delta i tävlingen publicerar du en produktbild på Instagram  från Astro Sweden i en lämplig miljö och använda hashtag #astrosweden_jakt. Du måste även följa @astrosweden_jakt på Instagram samt vara över 18 år. Lätt som en plätt, nu är du automatiskt med i tävlingen!

Exempel på tävlingsbidrag:
Exempel 1: Ett utekök från Astro Sweden som är igång med mat i grytan

Exempel 2: Du sitter på pass med utrustning från Astro Sweden i form av kikarsikte och/eller vapen

Exempel 3: Du rör dig i skog och mark med jaktutrustning eller kläder som du köpt på Astro Sweden

 

Alla kreativa och smarta idéer är välkomna!

 

Vad är det för pris?
1 000 kr i presentkort som endast går att använda på www.astrosweden.se. Presentkortet skickas ut till en vinnare. Presentkortsnumret är unikt och kan endast användas en gång.

Presentkortsnumret skrivs in i meddelanderutan så hanterar vi ditt köp vid leverans.

Vinsten behöver ej beskattas.

 

När och hur presenteras vinnaren?

Vinnaren blir först kontaktad via privat meddelande för att bekräfta att bilden ägs av personen själv och att det inte är någon annans bildrättighet. Därefter efterfrågas en adress som presentkortet skickas till. Slutligen presenteras vinnarens bild tillsammans med sitt kontonamn på @astrosweden_jakt Instagram i början av varje ny månad.

 

Hur länge pågår tävlingen?
Tävlingen pågår året runt om inget annat anges. Vid varje månadsslut utses ett vinnande bidrag av en jury. Totalt 12 tävlingsmånader på ett år.

 

Vilken är juryn?

Juryn består av 3 opartiska medarbetare på Astro Sweden som gör en objektiv bedömning på de kvalificerade bidragen. Den bild som får ett enhälligt beslut utifrån tävlingens premisser vinner. Varje jurymedlem har en röst.

 

Vem får delta?

Alla som har ett verifierat Instagramkonto och följer de officiella reglerna får delta i tävlingen. Personen måste följa @astorsweden_jakt på Instagram samt vara över 18 år.

 

Hur många bidrag får man delta med?

Det finns ingen gräns på hur många bidrag som man kan delta med men inskickade bidrag tävlar endast den månaden det är inskickat. Nästkommande månad måste nya bidrag skickas in

 

Rättigheter/GDPR

Genom att delta, godkänner fotografen att arrangören hanterar personuppgifter enligt GDPR. Syftet är att kunna administrera tävlingen och informera deltagarna om tävlingen. Den som fotograferar och publicerar ansvarar för att eventuella igenkännbara personer på bilden gett sitt tillstånd att publicera.
Astro Sweden förbehåller sig rättigheten att använda de vinnande bidragen i marknadsföringssyfte. Om vinnaren inte svarar på privat meddelande inom 7 dagar om vinsten så har Astro Sweden rätt att utse en ny vinnare.

Instagram är ej delaktiga i eller sponsrar tävlingsarrangemanget.

 

Om man har frågor – vem kontaktar man?

Tävlingssamordnare kan nås på info@astrosweden.se

 

LYCKA TILL!

Standardvy | Byt till Mobil vy