Stäng

Jaktmässa med bakluckeloppis, outlet-försäljning,
föreläsning och mycket mer!

-Hyr en plats och öppna bakluckan!

  • Ta med din bil och fyll bagaget med jaktprylar du vill sälja eller byta med andra. Boka din plats på jagarloppis@astrosweden.se (senast den 20/9). 
  • Begränsat antal platser!
  • Kostnad: 100:- / bil. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden.

-Testa mörkersikten i vårt mörkerrum. Vi har nya skjutmål på plats.

-Fynda i vår outletavdelning

-Träffa Magnus Wikström "MW Huntandcook" som föreläser om hantering av vilt efter skottet, tips för rökning av kött med mera. Magnus har flera Michelinstjärnor med sig i bagaget. 
Föreläsningstider för Magnus: 10:30 - 11:15 och 13:00 - 13:45 

-Möt TV-profilen Peter "Dogwork" Ekeström som föreläser om jakthundsdressyr, hantering och injagning av unghundar. En föreläsning och bildspel om hans sätt att jaga in hundar, med råd och problemlösningar. Oavsett jaktsätt och hundras finns det tips om det mesta som har med injagningen och präglingen på rätt vilt att göra. Dessutom under injagningen är det inte så svårt att jobba fram en följsamhet hos den unga hunden, säger Peter, en grund som längre fram gör allt enklare både i skogen och på hemmaplan. Ju mer följsam och lyssnande hunden är desto bättre kommer inkallningen under jakt att fungera. 
Föreläsningen tar en timme, men Peter finns på plats hela dagen. Kom och ställ frågor, kan han svara så gör han det. Eller så pratar vi helt enkelt bara jakthundar en stund. 
Föreläsningstider för Peter: 12:00 - 13:00 och 14:30 - 15:30

-Jägareförbundet i Skara finns självklart på plats. Är du, eller vet någon som är, intresserad av att ta jägarexamen så prata med dom.

-Albecom finns här och kommer ta med ett antal skyddsvästar för hund. Ni har möjlighet att prova och beställa denna. Denna väst är stickprovstestad!

-Magnus ”Mange” Larsson finns på plats och berättar mer om sina produkter Åtelpaketet och Flåbocken

-Ät din lunch hos oss! Dagen till ära finns det björnkorv och viltburgare på menyn från trampet.se

Standardvy | Byt till Mobil vy