Stäng
  • 14 DAGARS FAKTURA

  • DELBETALNING

  • HEMLEVERANS

  • SNABB LEVERANS

Betalning och frakt

Du kan just nu välja följande alternativ för betalning.

Faktura - Via Klarna
Konto/delbetalning – (betala i din egen takt) - via Klarna
Delbetalning – via Klarna
Kortbetalning/Direktbetalning - Via Klarna
Förskottsbetalning till vårt Bankgiro
Postförskott
Faktura för företag

Fakturaköp
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av AstroSweden överlåtna till Klarna. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Dela upp betalningen
Genom vårt samarbete med Klarna kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet när som helst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa Klarna 08-12012010 för närmare information.

Distansavtalslagen hittar du hos Konsumentverket: www.konsumentverket.se

Standardvy | Byt till Mobil vy