Stäng
Startsida / Optik / Kikarsikte / Kikarsikte / Schmidt & Bender / PM II 5-25x56 LP MTC/ZS DT/ST LT

PM II 5-25x56 LP MTC/ZS DT/ST LT

Police Marksman II

Kikarsikten ur Schmidt & Benders PM serie har utvecklats i nära samarbete med specialförband och polisexpertis. På grund av sin välkända pålitlighet är de topprankade världen över. De används framgångsrikt i många länder och har gjort så i många år. I miljöer från ökensand till tropikerna till arktisk kyla bevisar PM och PMII serierna sin operativa förmåga under de mest extrema förhållanden en operatör kan tänkas hamna i.

Monterad på ett prickskyttevapen för korta till medellånga avstånd, eller på en .50 BMG för skytte på extrema avstånd, erbjuder Schmidt& Bender´s PM serie ett passande alternativ för varje syfte.

 

Schmidt & Bender PM II 5-25x56 LP MTC/ZS DT/ST LT MIL/MIL är sikten med Mil/Mil justering, belyst riktmedel, double turn rattar och parallaxjustering från 10m. Till skillnad från bara LP modellerna är dessa utrustade med MTC rattar (More Tactile Clicks) som gör det enklare för skytten att hålla reda på antalet klickar samt Zero Stop. De är legendariska sikten som har kammat hem ett stort antal priser och uppskattning bl. långhållsskyttar tack vare deras otroliga pålitlighet kombinerad med hög optisk prestanda och en stort bredd av riktmedel. Siktena är utrustade med LT (Locking Turrets) låsbara rattar.

De är sikten som har en reserverad plats i den absoluta toppen.


Standardvy | Byt till Mobil vy