Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Redring MK II

6 995 SEK

Tillfälligt slut
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

MK II

Redring® är specialutvecklat för hagelskytte. Den patenterade Redring®-tekniken hjälper skytten att sikta bättre: där ringen är träffar svärmen! Resultat en roligare och mer exakt jakt.
Optiken, som är själva kärnan i Redring®-produkten, garanterar parallaxfritt skytte: ljusmätningssystemet anpassar sig efter bakgrundsljuset, och en avståndsmätare hjälper dig att avgöra när du ska trycka av.

Redring® är konstruerat för hagelbockar och halvautomatiska hagelgevär. Siktet monteras fristående direkt på gevärets spång. Efter bara ett par minuter är det klart att användas. Geväret behöver inte kalibreras eller förändras på annat sätt. Till skillnad från öppna riktmedel kan du med Redring® skjuta med båda ögonen öppna, oavsett vilket öga som är dominant.
De öppna ögonens princip förbättrar situationsuppfattningen och bidrar till att målet upptäcks snabbare. Redring® är så välkonstruerat att vapnet är skjutklart så fort siktet har monterats. Varken kalibrering eller inskjutning behövs. Allt du behöver göra är att gå ut, ha kul och njuta av den upplevelse Redring® ger.

TRE STARKA SVENSKA PATENT

1. PATENTERAD RIKTAD LJUSMÄTNING: Den riktade ljusmätningen avläser ljusnivån vid målet och justerar ljusstyrkan hos den unika röda ringen som syns i siktet. Oavsett bakgrundsljus ger den röda ringen en perfekt målindikation.
2. PATENTERAD UTFORMNING AV DEN RÖDA RINGEN: Den patenterade ringens storlek mot målet motsvarar skottdiametern/hagelsvärmen på 20 meters håll. Du trycker helt enkelt av när målet ser riktigt ut i ringen. Det förbättrar träffsäkerheten och minimerar risken för skadeskjutning.
3. LÅGT MONTAGE MED PATENTERAD REKYLDÄMPNING: Redring® monteras fristående direkt på gevärets spång. Inom ett par minuter är siktet klart att användas. Geväret behöver inte kalibreras eller förändras på annat sätt. Eftersom det lätta siktet monteras lågt på spången, kommer det inte att ha någon märkbar effekt på vapnets balansering. Redring® levereras komplett med patenterade rekyldämpande fästen för hagelgevär med spångbredd från 5 till 11,5 mm.



Specifikationer:


· Avståndsindikator: Ringen gör att du kan sikta med perfekt precision och anger om det är säkert att skjuta eller ej. När målet ligger rätt i förhållande till ringen, då är det dags att skjuta. Resultatet är större precision, mer nöje och säkrare jakt. En riktig fullträff!
· Automatisk avstängning: Den inbyggda energibesparande avstängningsfunktionen stänger automatiskt av siktet efter fyra timmar. Tiden räknas från den tidpunkt när siktet slogs på, eller när ringens ljusstyrka senast justerades manuellt.
· Komplett med fästen: Redring® levereras komplett med patenterade rekyldämpande fästen för hagelbockar och halvautomatiska hagelgevär med spångbredd från 5 till 11,5 mm.
· Parallaxfritt: Den röda ringen behöver inte centreras i siktet. Eftersom Redring® är parallaxfritt, är målbilden exakt det du ser i ringen. Det betyder att när ringen har rätt position i förhållande till målet, så blir skottet med största säkerhet en träff.



Tekniska data:

Batteri: AAAA 1.5V
Vikt: 134 gram utan fästen, 192 g med fästen
Längd: 134 mm med fästen
Bredd: 44 mm
Höjd: 45.7 mm varav 33.6 mm över spången
Material: Eloxerat aluminium (hus och fästen)
Garanti: 5 års.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande