Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Illex Riser Bait

329 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Färg: Shine Katana
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Riser Bait

Illex Riser Bait 008

Riser Bait 008 är en ny typ av kompakt pencilbait. Denna ursprungliga skapelse är innovativ på grund av lutningen på dess metallsked. Det ger den ett oberäkneligt dopp på ytan eller under vattenfilmen, vilket perfekt återger en betesfisk som flyr. Dess optimala gång kräver bara stadig invevning genom vattnet.  En snabb hemtagning kommer att få ditt bete till ytan medan en långsammare, mer kontrollerad invevning kommer att presentera det under ytan.

Det första inslaget i forskningen kopplat till utvecklingen av RISER BAIT-serien, avsett främst för bassfiske i Japan, var att återskapa bytesflykt mot ytan.

Under testerna, fann dom att de flesta hugg inträffade när beten steg mot ytan.

Storleken (80 mm) på Riser Bait särskiljs av kroköglan i ryggen som tillåter fiske så nära gräs och hinder som möjligt, vilket minimerar risken att fastna i botten eller vegetation.

Dess aerodynamiska form är en verklig tillgång när förhållanden är svåra med hårda vindar och när du behöver långa kast krävs. Den kommer snabbt att bli ett måste för allt ditt exakta fiske på långa avstånd från stranden eller från båt, i sötvatten eller till havs.

Färg: Shine Katana
Modell: Längd 80 mm & Vikt 21,7 g

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande