Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Breukhoven BMS 036 LED Basic

1 080 SEK

Ej i lager. Beställningsvara.
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

BMS 036 LED Basic

Ett nybörjarmikroskop för den unga mikroskopisten. Med detta specialmikroskop kan du studera prover både uppifrån och med genomlysning. Lägsta förstoring är 40 gånger vilket gör detta mycket bra för vattenlevannde organismer samt strukturstudier av allt du finner i skog och mark, kök och hem. Du kan även studera insektsdelar, växtceller, sandkorn, jästsvampar m.m.

Breukhoven BMS 036 LED Basic mikroskopet lämpar sig utmärkt för nybörjare i alla åldrar och är särskilt populärt som första mikroskop till barn och ungdomar. Konstruktionen i kraftig plast gör att detta mikroskop är lätt trots konstruktionen.

Batterierna håller upp till 300 timmar. (Obs: batterier ingår ej!) Tänk på att den långa arbetstiden batterierna klarar gör att det är lätt att glömma att mikroskopet har batterier till de ärgar igen. Kolla dem då och då!

Manual - så kommer du igång med ditt mikroskop

Leverantörsfakta

Breukhoven har 80 års erfarenhet av undervisningsoptik och medicinsk optik för klinisk användning. Utveckling, kvalitetskontroll, försäljning och service sköts av ett team på 20 engagerade och drivna optikproffs. Breukhoven har sitt säte i Nederländerna.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande