Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Swarovski NL Pure 10x32

29 700 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Färg: Pure Grön
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

NL Pure 10x32

Swarovski NL Pure är en kikare med optik i absoluta toppklass och ett ovanligt stort synfält. Den ergonomiska konstruktionen gör den bekväm att använda under långa stunder och kompletterar du med pannstödet blir även stabiliteten svårslagen.

Swarovski NL Pure 10x32 kikare

 

Swarovski NL Pure lanserades sommaren 2020 och sätter en ny standard för kvalitet i toppsegmentet. Med det största synfältet hittills så får du en oöverträffad bildupplevelse nästan utan synbara kanter. Detta utan att kompromissa med ergonomi och hantering. NL Pure ger dig den bästa optiken förpackad i den minsta möjliga storleken. 

Ovanligt stort synfält

Swarovski NL Pure har ett väldigt stort synfält. Detta i kombination med Swarovskis Field-Flattening-teknik som ger en skarp och raktecknande bild ända ut i kanten gör att du kan uppleva naturen som aldrig förr.

Svårslagen ergonomi

NL Pure har utformats för att passa perfekt i handen. Den ergonomiska formen garanterar bekväma observationer även under längre perioder. Den nyutvecklade fokuseringsmekanismen ger även en mjuk och lätt fokusering för ännu bekvämare användning. Ta även en titt på det unika pannstödet som hjälper till att stabilisera kikaren.

Optisk världsklass

Som brukligt när det gäller Swarovski är optiken i denna kikare av högsta tänkbara kvalitet. Med tekniker som bland annat Swarobright, Swarotop och Field Flattening ger denna kikare en kristallklar bild med naturtrogna färger vilket gör det enkelt att identifiera varje enskild detalj. Ljustransmission: 91%

Ergonomi

Utformningen av NL Pure har blivit helt omgjord från grunden och ger en revolutionerande ergonomi. Kikaren passar perfekt i handen tack vare de följsamma linjerna. Detta gör att du utan ansträngning kan skåda länge.

Komfort

Skräddarsytt just för NL Pure finns även ett pannstöd som ger dig extra stabilitet. Detta är mycket användbart, speciellt vid 10x eller 12x förstoring.

Ny väska

Till NL Pure kommer den nya väskan FSB - Functional Side Bag, som är designad för att du snabbare skall kunna få fram kikaren för användning. 

 

Medföljer:

  • Swarovski UCS - Universal Comfort Strap
  • Swarovski FSB - Functional Side Bag
  • Lock för okular och objektiv
  • Rengöringskit med tvål och borste
  • Putsduk i mikrofiber
  • Öglor för rem

 

Tillbehör (medföljer ej):

Färg: Pure Grön
Storlek: En stl
Vikt: 640g

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande