Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Orion Binocular Astronomy Field Guide

185 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Binocular Astronomy Field Guide

En komplett observationsguide för astronomikikare.

Denna kompletta observationsguide är den perfekta följeslagaren för alla astronomikikare: 16-sidig guide packad med underbara illustrationer, korrektbildskartor över månen, Vintergatan, konstellationer och närbildskartor över specifika månregioner. Designad för användning året runt med säsongsbetonade stjärnkartor för både norra och södra halvklotet. Bekväma synfältbilder av de mest populära djuprymdsmålen gör det enkelt att jaga svårfångade föremål på natthimlen
Tryckt på slitstarkt, vattentätt syntetpapper. Mått 68cm x 49cm och fälls ihop till 17cm x 24,5cm

Orion Binocular Astronomy Field Guide

Astronomi är inte bara för teleskop. Många erfarna amatörastronomer tycker om att skanna natthimlen med en astronomikikare, tack vare deras breda synfält och smidiga bärbarhet. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din astronomikikare med den måste-ha Orion Binocular Astronomy Observing Guide.

Den här exklusiva, Orion-designade guiden är full av detaljerade kartor, användbara tips och användbar information om hur man använder kikare för spännande tvåögda rundturer i stjärnhimmel. Den kompletta 16-sidiga guiden innehåller korrekta kartor över månen och Vintergatan som matchar den riktning du ser i en kikare för enkel referens. Karta över månen identifierar de mest populära månmålen och ett noggrant urval av närbildskartor över specifika månregioner lyfter fram intressanta funktioner att utforska med kikare.

Denna underbart illustrerade guide är utformad för användning året runt med säsongsbetonade stjärnkartor för både norra och södra halvklotet och hjälpsamma konstellationskartor. Bekväma synfältbilder av de mest populära djuprymdsmålen gör det enkelt att jaga svårfångade föremål på natthimlen. Orion Binocular Astronomy Observing Guide listar också sol- och månförmörkelser samt mån- och planetförbindelser som kommer att inträffa mellan 2015 och 2020 samt månens faser fram till 2020, så att du kan planera dina binokulära stjärnskådningssessioner i förväg.

Orion Binocular Astronomy Field Guide är tryckt på miljövänligt syntetpapper som är tåligt och vattentätt. När den är helt utvecklad, mäter den här stora bino-guiden 68,8 x 49 cm och viks enkelt ihop till 17 cm x 24,5 cm för enkel förvaring och transport. Det är den perfekta storleken att förvara i din kikare!

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande