Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Thermacell MR300C24 inkl 24 tim skydd

599 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

MR300C24 inkl 24 tim skydd

MR300 är ett extremt effektivt och lättanvänt myggskydd för utomhusbruk. Skapar en skyddszon mot mygg och knott på ca 20m².

Den är liten och behändig, diskret samt enkel att packa ner och ta med sig för användning vid olika ändamål. MR300 passar ypperligt både att ha på bordet framför dig, att lägga på marken vid exempelvis tältningen eller picknicken.

Apparaten levereras med 24 timmars myggskydd.
Kompletterande myggskydd köps därefter till som refill om 48 timmar (4-pack) 120 timmar (10-pack).
Förpackningen innehåller: 1st MR300, 6 mattor med myggmedel och 2 gaspatroner (ger 24 timmars skydd).

Tänk på att det tar ett tag innan medlet "fyller luften" och för att få en bra funktion så bör det inte blåsa för mycket. Efter ca 30 minuter så ska du märka en betydlig verkan av Thermacell.

Produktinformation:
Matta med myggmedel: Thermacell Mosquito Repellent MAT

Bekämpningsmedel klass 3, Reg.nr 4775

Innehåller: d-Alletrin 0,5g.

Skadlig vid inandning. Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtids- effekter. Förvaras oåtkomligt för barn. Läs etikett före användning. Undvik utsläpp i miljön. Innehållet lämnas till godkänd avfallshanterare i enlighet med lokala/- regionala/nationella bestämmelser.

Användningsområde: Bekämpningsmedel mot mygg. Endast för utomhus bruk. Får endast användas i därtill avsedd apparat. All annan användning är otillåten om den inte särskilt tillåtits.

Gaspatron: Thermacell Butane Cartridge

Innehåller: Flytande petroleumgaser (LPG).

Extremt brandfarlig gas.

Förvaras oåtkomligt för barn. Får inte utsättas för värme/gnistor/öppen låga/heta ytor. Rökning förbjuden. Läckande gas brinner: Försök inte släcka branden om inte läckan kan stoppas på ett säkert sätt. Avlägsna alla antändningskällor om det kan göras på ett säkert sätt. Förvaras på väl ventilerad plats. Innehållet lämnas till godkänd avfallshanterare i enlighet med lokala/regionala/nationella bestämmelser.

Viktig information:

Mattor med myggmedel är ett bekämpningsmedel mot mygg och får inte användas där det finns risk för exponering till vattenmiljö.
Mattor med myggmedel får endast användas i därtill avsedd apparat. Thermacell Myggskydd är endast till för utomhusbruk. Får ej användas inomhus, i tält eller i andra slutna rum. Användning på annat sätt än vad som här angivits kan förorsaka högre koncentrationer vilka kan verka irriterande, sörj då för frisk luft och vila.
Vid eventuell förtäring av mattor, drick vatten eller mjölk samt kontakta läkare.
Oanvända mattor förvaras svalt och torrt i slutna förpackningar. Mattor och använda apparater betraktas som farligt avfall och skall lämnas till godkänt avfallsdeponeringsställe. Öppnade mattförpackningar och förbrukade mattor får ej återanvändas.
Varje matta med myggmedel räcker i upp till 4 timmar. Mattan är blå från början men bleknar och blir slutligen vit när den aktiva ingrediensen utsöndrats helt och mattan därmed är förbrukad. Under användning syns ibland ångor, detta är helt normalt. Utsätt inte apparaten eller mattor för regn.
Läs användarinstruktion på ytterförpackning före användning av produkten.

Färg: Orange
Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande