Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Applied Ballistics Modern advancements in long range shooting volume 2

415 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Modern advancements in long range shooting volume 2

Bokens författare är Bryan Litz, känd tävlingsskytt och ballistik ingenjör på Berger Bullets.
Boken är på engelska.

Volym 2 av Modern Advancements in Long Range Shooting innehåller mer än föregående volym om forskning som utförs av Applied Ballistics.

Författaren Bryan Litz tillsammans med bidragande författarna Nick Vitalbo och Cal Zant använder den vetenskapliga metoden och noggranna tester för att svara på de viktiga frågor som långdistansskyttar ställs inför.

I synnerhet utforskar denna volym ämnet kulspridning inklusive gruppkonvergens. Avancerade handladdningsämnen behandlas såsom: kulspetsning och trimning, pulvermätning, slipning av flash-hål, nackspänning och fyllningsratio.

Varje ämne utforskas med omfattande levande eld, och den resulterande informationen hjälper till att vägleda handladdare på en avsiktlig väg till framgång. Nick Vitalbos material om laseravståndsmätares prestanda är ett landmärke i branschen, och Cal Zants kapitel om kompositlindade pipor presenterar detaljerade testresultat om hur dessa pipor presterar jämfört med konventionella alternativ.

Det aktuella kulbiblioteket med uppmätta G1 och G7 ballistiska koefficienter ingår som bilaga. Det här biblioteket har för närvarande data om 533 kulor som ofta används av långdistansskyttar.
Om du är en långdistansskytt som strävar efter att förstå vetenskapen om ditt hantverk, är Modern Advancement-serien ett måste!

  • Språk: Engelska
Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande