Stäng
Blaser Blaser Infinity 4-20x58 IC kikarsikte

Produktinformation:

Blaser Infinity. Blaser har på allvar gett sig in i kampen bland de stora namnen inom optikvärlden. Först presenterades Blaser Primus, en mycket trevlig handkikare och ganska exakt ett år efter det lanserades Blaser Infinity. Detta är ett tysktillverkat kikarsikte där du kan vara säker på att funktion och design stått högst i kurs.

2,8-20x50 och 4-20x58 är utrustade med ett egenutvecklat ballistiskt torn som heter QDC, vilket står för Quick Distance Control. Allt för att du snabbt och enkelt skall kunna justera träfflägeshöjd efter behov. Med QDC har du 80 klick att justera i höjd. Dessa två modeller är även utrustade med justerbar parallax.

Alla Blasers kikarsikten är utrustade med IC- funktion. IC står för Illumination Control och innebär att den belysta punkten i kikarsiktet kan styras med hjälp av spänntangenten på din Blaser med iC funktion. När du spänner upp slagstiftet tänds punkten och när du spänner av igen så slocknar punkten. Belysningen kan såklart ställas steglöst utan IC funktion.

Blaser Infinity 4-20x58 är den absoluta toppkikaren för dig som jagar kvällstid och nattetid. Tack vare sin utformning kan den ge dig hela 7 % ytterligare ljus motsvarande en likvärdig 56mm. Den har en totalvikt på 770gram och en totallängd på 365mm. Siktet har en justering med 1cm/klick samt ett ögonavstånd på 90mm. Blaser Infinity kan endast monteras med skenmontage.Andra som köpte Blaser Blaser Infinity 4-20x58 IC kikarsikte har även köpt...

Standardvy | Byt till Mobil vy