Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Stalon Pipbussning X-serien

119 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: 13 mm
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Pipbussning X-serien

Pipbussning för X-serien ger en extra stödpunkt mot pipan, den extra stödpunkten fungerar som ett skydd så att ljuddämparen och gängan på vapnet inte skadas om olyckan är framme. Pipbussningen är ett standard tillbehör för X-serien och medföljer varje ny modell (X108, X149, XE108 & XE149).

 

Pipbussningen till X-serien måste i de flesta fall anpassas till vapnet, se monterings anvisning nedan.
Alla modeller i X-serien levereras från oss med Standard pipbussning, pipbussningen levereras med en håldiameter på ca: 13mm som standard, undantaget är modeller med M14x1 och M15x1 gänga som levereras med en håldiameter på 18mm.
Pipbussningar med en håldiameter på ca: 13mm är för litet för nära på alla pipor och behöver därför anpassas innan montering.

För en mjukare övergång från pipan till ljuddämparen rekommenderar vi den Koniska pipbussningen till X-serien.

 

MONTERINGSANVISNING

Pipbussning, X-serien
Pipbussningen monteras direkt på ljuddämparens bakdel. Innan montering behöver pipbussningen anpassas till det specifika vapnet. "Hålet" i pipbussningen ska alltid vara 0,5-0,7mm större än pipans diameter, observera att måttet på pipan ska vara uppmätt där pipbussningen är när ljuddämparen är monterad: X108/X149 = ca: 130mm mätt från mynning på pipa, XE108/XE149 = ca: 160mm mätt från mynning på pipa.

När tillbehöret är anpassat till vapnet monteras den i ljuddämparens bakdel. skruva fast pipbussningen endast med handkraft.

Montera ljuddämparen med Pipbussningen och kontrollera att anpassningen är OK, dvs att pipbussningen inte ligger an mot pipan på något ställe.

VIKTIGT: En pipbussning som ligger an mot pipan och/eller sitter fast i pipan påverkar pipans svängningar och träffbilden/precisionen blir på grund av det kraftigt försämrad.

Storlek: 13 mm

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande