Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Svemko Magnum 1.0 Quick-Mount Ljuddämpare

7 990 SEK

Tillfälligt slut
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Magnum 1.0 Quick-Mount Ljuddämpare

Sedan den 1/7 2022 kan du köpa ljuddämpare till ditt vapen utan att behöva ansöka om licens. Men lagen kräver att du endast skall kunna köpa ljuddämpare till vapen som du äger. Detta kontrolleras av oss innan vi får skicka ljuddämparen till dig. Läs mer om vad du behöver göra när du beställer dämparen.

Svemko Magnum 1.0 Quick-Mount Ljuddämpare

Svemko Magnum 1.0 Quick-Mount är i grund samma ljuddämpare som den vanliga MagnumEdition men med Quick-Mount (snabbfäste). Med detta fäste kan du snabbt och enkelt montera på/av ljuddämparen från ditt vapen. Adaptern monteras på vapnets gängor utan gänglim/locktite eller motsvarande, sitter säkert men är enkel att ta av vid behov.

Svemko Magnum 1.0 är speciellt framtagen för magnum kalibrar, men ger även bättre dämpning i standard kalibrar jämfört med sin lillebror Hunter Standard.

Dämparen är utvecklad för att lika effektivt dämpa första skottet som resten av skotten i samma serie, detta är något som dom flesta dämparna på marknaden inte klarar av, det första skottet har oftast märkbart högre knall (first round pop).

Svemko Magnum 1.0 ljuddämparen har en kärna i titanium och därmed är alla delar i ljuddämparen som är i direkt kontakt med dem extremt varma krutgaserna utvecklade för att kunna hantera detta på bästa sätt.

Hunter serien är utvecklad för civilt bruk och är framförallt optimerad till standardkalibrar upp till 30-06 prestanda.

Man kan enkelt byta kaliber på ljuddämparen genom att byta det löstagbara innanmätet med det medföljande verktyget, man kan även på ett effektivt sätt rengöra ljuddämparen tack vare denna funktion.

 

Specifikationer:

  • Längd: 226 mm
  • Diameter: 49 mm
  • Vikt: 360 gram
  • Förlänger vapnet: 139 mm
  • Bygger over pipan: 87 mm
  • Ca dämpning i en 308w 33-37 dB
  • Ca dämpning i en 300 RUM 29-31 dB
  • Max pipdiameter: 24 mm

Du väljer adapter efter gängan på vapnet eller gängan som vapnet ska monteras på. Det går enkelt att köpa fler adaptrar och snabbt då kunna montera ljuddämparen på dina andra vapen.

1st adapter ingår.

Vilken gänga skall jag välja?

När det gäller val av lämplig gänga till vapnet så är det i dom flesta fallen mynningens ytterdiameter som avgör valet.

Som grundregel bör pipans diameter vara minst 1,5mm grövre än gängan man ska välja. T.ex om man har en pipa som har en ytterdiameter i mynningen på minst 15,5mm så kan man använda M14x1 eller mindre gänga.

Läs mer!

Licenshantering

Mer information:

Modell: Gänga 1/2"-20 UNF & Kaliber .22

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande