Stäng
Casström Casström No.3 Dangler Brun
Casström Casström No.3 Dangler Brun

Produktinformation:

Den specialdesignade D-ringen kan dessutom användas till mycket annat.
Många av Casströms kunder har efterlyst en förlängd bältesögla, en "dangler" så att kniven lätt kan kommas åt även då man har en jacka på sig eller en stor ryggsäck med höftbälte. Med en Dangler blir det också lätt att sätta sig utan att kniven kommer i vägen. Då fodralet hänger och kan böjas i höjd med höftleden gör det att kniven blir mycket följsam om du förankrar den i benet, du kan springa, klättra och böja dig nästan utan att kniven märks av.
Vi har dessutom konstruerat själva D-ringen som en karbinhake och på så sätt öppnat upp för många nya funktioner och användningsområden. Du kan enkelt ta av kniven utan att behöva öppna bältet, du kan enkelt flytta kniven till exempelvis ryggsäcken i stället, eller bara snabbt ta av den om du skall in i en tätort. D-ringen är tillverkad i kraftig 8mm tjock aluminium och har i test klarat att hålla över 400 kg vilket gör att du kan använda den för massor av olika ändamål som att t.ex. hänga upp utrustning, dra ett djur eller förankra ett hundkoppel. Den passar också mycket bra att förankra och snabbt hänga upp en tarp eller hängmatta!
Notera att D-ringen inte bör användas vid bergsklättring eftersom ett olyckligt fall kan skapa krafter som överstiger 400 kg även om personen i fråga har låg kroppsvikt.

Bältesupphängningen är tillverkad i kraftigt 3 mm tjockt vegetabilgarvat nötläder som finns i Cognacbrunt, svart eller mörkbrunt. Öglan klarar bälten med bredd upp till 5 cm. Danglern's D-ring tar knivfodral med en bredd på upp till 34 mm.Andra som köpte Casström Casström No.3 Dangler Brun har även köpt...

Casström Casström No.3 Dangler Cognac
Casström
Art.nr JCAS10101
199 kr Köp
Gyttorp Gyttorp klickpatron
Gyttorp
Art.nr JGT8244520
70 kr Mer info
Deerhunter Strike Jacket Black Ink
Deerhunter
Art.nr JDEE5989-XS-985
995 kr Mer info
5.11 Light-Writing Patch Black
5.11
Art.nr 56121-019
85 kr Mer info
5.11 Ignitor 6.5 Pouch Sandstone
5.11
Art.nr 56271-328
295 kr Köp
Standardvy | Byt till Mobil vy