THR Shooter Error card

Produktinformation:

För de allra flesta skyttarna sker misstag stundtals, men inte slumpartat. Genom att markera dina missar över tid kommer mönster forma sig och du kan koncentrera dig på att träna bort dina egna brister. Du har en begränsad medvetenhet när du skjuter under tidspress, så vet du vart dina vanliga misstag brukar ligga så vet du också vad du ska fokusera på i din skjutställning för att försäkra en god träff.

På THLR tror vi inte på traditionella loggböcker.
Moderna kronografer, ballistiska mjukvaror och data försedd av produktutvecklaren besitter egentligen all information som du behöver veta ( förutom V0 variationer i temperatur ) om din kulbana. Så att loggföra dina träffar är egentligen ointressant. Däremot så är det mer intressant att indentifiera och poängtera skyttens brister. Ett lyckat skott i det förflutna betyder väldigt lite, det är nästkommande skottet som har betydelse.

Detta "THLR Calling Shots" kortet är ingraverat, inte tryckt och på vattentålig, permanentfärgad, UV-säker akryl plast.

Storlek:  90 x 56 x 1,6 mm.

The THLR Shooter Error Card förutsätter att gevär och ammunition är felfri. Utrustning av modern kvalitet sviker sällan, då återstår bara skyttens brister som avgörande faktor.Andra kunder tittade även på...

THLR Rapid Range Card v2
THLR
Art.nr THLR17
195 kr Köp
THLR Shooting Mat MKII
THLR
Art.nr THLR19
965 kr Köp
TrueMiller
TrueMiller
Art.nr Truemiller
645 kr Köp
Flagga patronläge
Brownells
Art.nr JBR988-004-001
39 kr Mer info
THLR Ammo Pouch MkII (Molle)
THLR
Art.nr THLR42
269 kr Köp

Andra som köpte THR Shooter Error card har även köpt...

Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng