Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

TrueMiller Skyttehjälpmedel

690 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Färg: Gul
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Skyttehjälpmedel

Att mäta avstånd till målet med hjälp av riktmedlet är en stor del av långhålls och Fältskyttet, det är efter vindbedömningen det svåraste momentet att utföra under tidspress. Nu har Sem Larsen utvecklat ett utmärkt hjälpmedel för detta.

Truemiller är ett av dom produkter som kvalar in bland "måste ha" verktyg för den tävlande långhållsskytten eller fältskytten, i dom flesta fall är elektroniska hjälpmedel som avståndsmätare inte tillåtna på tävlingar och då finns det inget som slår enkelheten och snabbheten i en Truemiller.

Citat från Long Range Design Bloggen

"Helgens pryl som det blev mycket snack runt var Sem Larsens nya Truemiller. Ett enkelt men ändå väldigt precist redskap för att bestämma avstånd genom millning. Den fungerar helt enkelt så att du hittar målets bredd / höjd i cm på den yttre ratten, därefter roterar du den inre ratten (mil) det antal mil som du ser i kikarsiktet / målkikaren så att inre och yttre ratten stämmer överens. När detta är klart visas rätt avstånd i urfräsningen ovan ”Distance”. Ett bra redskap för denna typ av tävling men självfallet även under fältskytte i kikarklass. 

Sem, som även deltog i tävlingen, levererade ett väldigt bra resultat med många träff i målet. Sem slutade på 2:a placering i tävlingen vilket tyder på mycket bra skjutet (och millat)!"

Färg: Gul
Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande