Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Double Alpha Academy Racer Magazine Pouch

445 SEK

Tillfälligt slut
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Racer Magazine Pouch

En uppgraderad magasinhållare som behåller det effektiva tryck från baksidan-systemet och designen men modifierad för att passa kraven på plasjtgjutning.

Utbytbara insatser gör att du kan gå från större 2011-magasin till mindre CZ/Tan-magasin. En single-stack distans finns också som tillbehör.

Hållaren är helt ambidextrös, vilket möjliggör enkel montering för vänster- eller högerhänta användare. Och du kan till och med montera påsen i 90 graders vinkel från kroppen, precis som du kan i RM-versionen.

Bälteshängaren på påsen använder samma minimalistiska stålplåtsdesign, vilket eliminerar separation mellan ditt inre och yttre bälte. Bälteshängaren har dock förenklats - det finns ingen kulled som i aluminium RM-påsen, eftersom det helt enkelt inte kunde realiseras i plast i denna storlek. Påsen kan dock justeras för lutning i mycket små steg, vilket gör att varje skytt kan hitta rätt vinkel för sina önskemål. När rätt vinkel har ställts in och mittskruven dragits åt låser sig tandningarna i kopplingsdelen, vilket förhindrar att påsen kan rotera tills mittskruven lossas flera varv.

Även om dessa påsar kanske inte erbjuder det unika utseendet och känslan av Race Master-påsarna helt i aluminium, eller kulledens lutning, är de robusta och hållbara, och prestandan du kan förvänta dig är lika bra som hos sin storebror, och med en lägre prislapp är detta ett självklart val för många.

Färg: Silver
Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande