Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Double Alpha Academy Magnetic Mag Pouch

465 SEK

Tillfälligt slut
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Magnetic Mag Pouch

Magnetisk Mag Pouch för bälte.

Denna innovativa base-pad minskar bulk på ditt bälte, tar mindre plats och skapar mindre avstånd mellan det inre- och yttre bältet. Med denna basen kan du montera din magnetiska påse tätt och nära någon av dina andra påsar, utan oroa dig för att det yttre bältet tappar greppet med det inre. Dessutom erbjuder "clip On"-basen en liten grad av lutningsjustering, så att du kan vinkla din magnet för bättre magasinhållning.

Med denna specialtillverkade magnetiska maghållare kan du slå ditt extra magasin på bältet så fort du kan plocka upp det från bordet! Slösa aldrig mer dyrbar tid på att fumla för att sätta in magasinet i dina magasinpåsar!
Magneten som används är nästan 50 mm i diameter och över 10 mm tjock, vilket ger en dragkraft på över 100 kg! detta säkerställer att det kommer att hålla ditt laddade magasin säkert på plats även när du springer och hoppar. Den släta ytan gör att du kan ta tag i magasinet och skjuta av det uppåt när du behöver använda det för att ladda om. Magneten är så kraftfull att du omöjligt kan dra magasinet rakt av magneten utan snarare måste du skjuta det uppåt, vilket fungerar utmärkt för en snabb omladdning.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande