Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

King Competition Shotgun Belt (Velcro)

REA

1 611 SEK

-15% 1 895 SEK
Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: 3XL
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Shotgun Belt (Velcro)

Suveränt gevärsbälte av läder.

King Competition Shotgun Belt (Velcro)

Detta bälte är det bästa du kan få för dynamisk omladdning av hagelgevär! Denna produkt har designats av IPSCs hagelgevärsmästare Kim Leppänen. Bältet har alla nödvändiga funktioner och det är extremt bekvämt att använda. Materialet är slitstarkt läder.

Bältet har inga hål för skruvarna, dessa kan du enkelt borra själv. Till exempel med 5 millimeters träborr. Alla skruvhuvuden kommer att skyddas under bältets inre skikt. Det inre lagret är tillverkat av mjukt läder som har mycket bra grepp. Bältet stannar precis där du sätter det, och glider inte omkring runt din midja.

Ett alternativ för bultmontage är en kardborre-version. Detta alternativ gör att du kan fästa en kardborreklädd stödplatta direkt på bältet. Alternativet med kardborre tillåter även bultmontering. Du behöver köpa kardborreband separat för riggar.

Bältet är bekvämt att bära för långa match- eller träningsdagar. Lädermaterialet ger bältet erforderlig mjukhet och styvhet. Den flexibla sektionen garanterar bra passform och gör bältet bekvämt vid förflyttning eller hukning. Bältesöglan stängs med kardborre, och öglan öppnas om bältet fastnar.

Storlekarna är riktiga mått. Vänligen kontrollera ditt verkliga omkretsmått innan du gör en beställning. Byxstorlekarna är ofta mindre än det faktiska midjemåttet. Hagelgevärsbältet kommer dessutom att sitta högre, delvis på din mage.

S-storlek passar ca 70-87cm omkrets
M storlek passar ca 85-102cm omkrets
L storlek passar ca 100-117cm omkrets
XL storlek passar ca 110-127cm omkrets

Storlek: 3XL

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande