Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

ELEY Tenex Ait Flat Nose 4,51 mm 450 st/ask

95 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Tenex Ait Flat Nose 4,51 mm 450 st/ask

  • 450 st/ask

ELEY tenex air 4.51 Kulor

Under 2018, när vi firar vårt 190-årsjubileum, lanserar vi en ny produkt som bär det historiska Tenex-namnet och standarderna: ELEY tenex air. 1951 omdefinierade ELEY potentialen hos .22LR-patronen med ELEY tenex: elit rimfire ammunition för de mest kräsna skyttarna. Kontinuerlig utveckling och evolution har sedan dess bibehållit vår konkurrensfördel och hjälpt våra konsumenter att nå sin potential.

Ett omfattande forskningsprogram avslöjade de viktiga egenskaper som är nödvändiga för att avancera luftkulor till nästa nivå; kulprofil, dimensionell konsistens och viktkontroll identifierades som nyckelparametrar som påverkar noggrannheten. ELEYs team tillbringade år med att experimentera, förfina och testa, och 2017 lanserade ELEY ventus våra kulor av matchande kvalitet.

Teamet fortsatte sin produkt- och processutveckling för att säkerställa medaljvinnande prestanda på högsta nivå. Resultatet är ELEY tenex air. Den väsentliga statistiken är .177 kaliber, 4.49/4.50/4.51 diametrar och 8.2 korn. Nyckeln till konsekvens ligger i de valda materialen, tillverkningstekniker som används och analys- och urvalsprocesserna som används för att upprätthålla branschens strängaste standarder.

ELEY tenex luftkulor levererar exceptionell noggrannhet, 30 % större viktkontroll än någon annan konkurrent och skadebeständig förpackning. Beviset på deras prestation ligger i deras tidiga framgång: Vi gav prototyppellets till tre elitskyttar vid EM i Ungern och ISSF World Cup i Mexiko. Vi kom undan med fyra medaljer och ett nytt världsrekord.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande