Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

JP Silent Captured Spring AR-15

2 395 SEK

Tillfälligt slut
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Silent Captured Spring AR-15

JP Silent Captured Spring.

JP Silent Captured Spring AR-15

Ljudet "sked över ett rivjärn" som sänds ut av moderna sportgevär när de laddas eller avfyras har alltid varit en av AR-plattformens fula sidor, och en som vi har arbetat ihärdigt för att eliminera. Efter år av speciellt utvalda buffer-tube-tillverkare baserat på kvaliteten på deras rörs inre finish, valde vi att designa och producera våra egna actionfjädrar med en perfekt mittlös slipad och precisionspolerad ytterdiameter. Dessa JP Custom Buffer Springs är ett billigt sätt att se exakt varför vi har rykte om att ha de tystaste och smidigaste gevären på marknaden.

Vår strävan efter perfektion slutade dock inte med fjädrar och ledde i slutändan till skapandet av JPSCS™ Silent Captured Spring år 2012.

Vi behöll alla fördelar av våra polerade bufferfjädrar och egenutvecklade LMOS™ buffer och eliminerar friktionen hos standardbufferkomponenter vilket resulterar i enastående jämnhet och ljuddämpning. Dessutom är fjädern borttagbar från enheten för anpassad justering, och både AR-15 och AR-10 versionerna av JP Silent Captured Springs är funktionella i gevärs- och karbinlängds-operativsystem.

AR-15-versionen passar och fungerar i alla gasdrivna AR-15-varianter, oavsett kaliber och AR-10-versionen ska passa och fungera i vilken plattform av AR-10-typ som helst med stor ram.
JPSCS är inte kompatibel med någon 9 mm AR-variant eller något blowback-system som använder en solid (viktad) carrier.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande