Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

MAGPUL GEN3 PMAG 20 Black (223)

225 SEK

Ej i lager. Beställningsvara.
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

GEN3 PMAG 20 Black (223)

Smalt 20-skottsmagasin.

MAGPUL GEN3 PMAG 20 Black (223)

Nästa generations PMAG 20 GEN M3 är ett 20-skotts 5,56x45 NATO (.223 Remington) polymermagasin för AR15/M4-kompatibla vapen. Tillsammans med utökad funktionsuppsättning och kompatibilitet, innehåller GEN M3 ny materialteknik och tillverkningsprocesser för förbättrad styrka, hållbarhet och tillförlitlighet för att överträffa rigorösa militära prestandaspecifikationer. Modifierad inre och yttre geometri tillåter också drift med ett brett utbud av icke-Colt-specifika plattformar som HK® 416 och MR556A1, M27 IAR, British SA-80, FN® SCAR™ MK 16/16S och andra.
En omdesignad bolt catch på baksidan av magasinet ger förbättrad matning, medan ett stopp på ryggraden hjälper till att säkerställa att magasinet inte förs in för mycket på kompatibla vapen.

PMAG 20 GEN M3 har en långlivad USGI-specifik fjäder i rostfritt stål för kommonalitet, fyrvägs anti-lutningsföljare och inre geometri med konstant kurva för pålitlig matning och enkel verktygslös demontering för att underlätta rengöringen. Dessutom kan ett medföljande avfällbart slag/dammskydd användas för att minimera inträngning av skräp och skydda mot potentiell skada under förvaring och transport.
Lågprofil ribs och ny aggressiv fram- och bakstruktur ger positiv kontroll av GEN M3 i alla miljöer, och en punktmatris har lagts till på bottenpanelen på kroppen för att möjliggöra enkel pennmärkning för identifiering.
Den nya, lättdemonterade utsvängda bottenplattan underlättar utdragning och hantering av magasinet samtidigt som den ger förbättrat fallskydd, men är något smalare än tidigare för bättre kompatibilitet med täta dubbla och tredubbla magasinspåsar.

Färg: Black
Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande