Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

JP EZ Armageddon Trigger

4 295 SEK

Tillfälligt slut
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

EZ Armageddon Trigger

Fire control paket med JP Speed Hammer och JP Adjustable/Reversible Safety Selector samt JP Anti-Walk Pins.

JP EZ Trigger Fire Control Package
med Armageddon Gear Revolution Roller Trigger
.154 Small Pin Recievers

Tillsammans med Revolution Trigger innehåller detta fire control-paket JP Speed ??Hammer för minskad låstid och den justerbara, JP Adjustable/Reversible Safety Selector som säkerställer perfekt säkerhetsfunktion oavsett hålposition i din nedre mottagare, och även JP Anti-Walk Pins för en exakt förhållande mellan brandledningskomponenterna. Resultatet är en release på matchnivå som ger ett knivskarpt skott vid cirka 1,6 kg (eller mer beroende på dina krav och fjäderval).

Fjädervalsguide:


Tävling/Rekreation
Den gula/gula kombinationen kan användas för tävlingar och olika rekreationsapplikationer med handladdning eller inhemskt tillverkad, icke-militär ammunition. Det kommer att resultera i en släppvikt i intervallet 1.3- 1,6 kg på de flesta recievers.

Förbättrad tändningspålitlighet
Den gula avtryckarfjädern i kombination med den röda hammarfjädern ger en släppvikt på 1,6-1,8 kg på de flesta mottagare och erbjuder ökad tillförlitlighet för (5,56 NATO) eller utländskt tillverkad ammunition med lågkänsliga primers. De gulröda fjädrarna måste användas för alla stora AR-installationer för att säkerställa 100 % tändningspålitlighet. Detta är också den minsta acceptabla kombinationen för installationer med tactical duty (LE) och bör endast användas med inhemskt tillverkad ammunition i denna applikation.

Plikt/försvar
Det taktiska fjädersetet innehåller en hammarfjäder med full kraft (grå, köps separat) och en gul avtryckarfjäder. Det kan krävas för områden som kräver en utlösningsvikt på över1,8 kg. Denna uppsättning säkerställer också 100 % tändningspålitlighet på både AR-15 och AR-10 typ gevär.

CMP
För att uppfylla reglerna för NRA Service Rifle Competition med en släppvikt på 2 kg innehåller CMP-fjäderuppsättningen (köps separat) en hammarfjäder med full effekt och en anpassad avtryckarreturfjäder, som gör att du kan ställa in en släppvikt på drygt 2 kg för att lyfta NRA-vikterna.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande