Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

JP EZ Trigger Kit

3 395 SEK

Tillfälligt slut
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

EZ Trigger Kit

Avtryckarmodul.

Vårt original JP Fire Control Kit har länge varit riktmärket för alla enstegs AR-avtryckare när det gäller precision, tillförlitlighet, hållbarhet, säkerhet och livslängd på marknaden. Mångsidigheten hos våra komponentdelar har kombinerats med bekvämligheten av en modul i JP EZ Trigger™.

Tidigare har JP designat och marknadsfört en högteknologisk enstegsmodul som en del av en pågående strävan efter förbättringar av AR-15-plattformen. Men vi kände snart att vi kunde erbjuda bättre valuta för pengarna och förbättrad övergripande prestanda och mångsidighet med en komplett utveckling av det beprövade JP Fire Control System. Denna innovativa avtryckare kan installeras på cirka fem minuter utan någon vapensmedsmontering eller modifiering av delar. Det är verkligen det bästa av alla världar - ett fantastiskt avtryckarjobb i nivå med vår egen professionella interninstallation, hastigheten och enkelheten hos en modul och mångsidigheten hos en komponenttrigger.

Till skillnad från andra skjutvapen som designades från grunden för att inkludera modulära eldledningspaket, var AR-15 och AR-10 plattformarna aldrig designade för att fungera med sådana moduler. Det möjliga utloppet i avtryckarens/hammarens stifthål och säkringens position på recievern tillverkade av otaliga tillverkare kan orsaka potentiell kompatibilitets- och säkerhetsproblem.

Modulen representerade alltid en kompromiss i något avseende. Vi har kommit att tro att de flesta moduler inte är lämpliga för något annat än rekreations- eller tävlingsapplikationer, särskilt eftersom du inte kan optimera en modul för en specifik applikation. Dessutom har moduler helt enkelt inte någon direkt meritlista för tillförlitlighet, och många har återkallats för just tillförlitlighets- eller säkerhetsproblem.

JP EZ Trigger™ representerar det bästa prestandavärdet och gör den bästa kompromissen mellan säkerhet, prestanda, värde och uppdragsspecifik mångsidighet. När du väl har provat hoppas vi att du håller med.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande