Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

4 625 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

AR .308

Avtryckare/montering.

Fristående avtryckare/montering som installeras på några minuter och levererar en lätt, jämn, match-grade avtryckare fri från grynighet, med en extremt skarp släppning och kort återställning.
Ta bara bort fabriksavtryckaren och säkringen, sätt in modulen, installera om säkringen och stiften och du är redo att skjuta.

Helt ny ingreppsgeometri ger en lätt 1,3 kg pull och frigör skarpt utan att kompromissa med tillförlitlighet eller säkerhet.
Tvåstegsdesignen är justerbar för sear, med en första stegs upphak på cirka 170 gram, följt av faktiska sear-rörelser som tar upp resten av vikten - det omvända av den militära tvåstegs AR trigger pull-profilen. Istället kan skytten bygga kraft stadigt, bibehålla exakt kontroll och hålla sin uppmärksamhet på målet.

Efter släppning är återställningsrörelsen endast 0,030", mindre än hälften av de 0,070" som är typiska för vanliga matchtriggers, för att underlätta snabba, exakta uppföljningsskott.
Sear fångar hammaren på baksidan istället för nära vridpunkten för att hjälpa till att producera lätt drag och bibehålla säkerheten.
En andra, oberoende, hindrande sear är placerad för att blockera hammaren om den glider av den primära searen, som när vapnet tappas eller drabbas av hårt slag.
Om den hindrande searen fångar hammaren, kommer tryck på avtryckaren fortfarande avfyra geväret, men med en tyngre dragvikt.
Dessutom använder Gold-systemet gevärets fabrikssäkerhet för att positivt fånga hammaren, som en M1 Garand, och rulla tillbaka den under den primära Searen för en extra säkerhetsmarginal.

Ett lätt aluminiumhus innehåller hela systemet och upprätthåller rätt toleranser mellan de arbetande delarna.

Mottagarstiften tjänar endast till att förankra modulen i mottagaren, utan effekt på triggerfunktionen.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande