Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

RHS Vapenfodral Dubbel - Traveler

6 499 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Vapenfodral Dubbel - Traveler

Ett tidlöst vapenfodral i läder med klassiska snitt och moderna funktioner. Vapenfodralet har dubbla fack och är speciellt framtaget för transport av komplett
vapenpaket. Två kulgevär med optik och dämpare alternativ ett hagel och ett
kulgeväret så är man förbered inför alla typer av jaktformer även i det blötaste
klimatet.

RHS Vapenfodral Dubbel - Traveller

Högklassigt gevärsfodral sydd i genuint naturligt behandlat italienskt läder med precisionssydda detaljsömmar. Varje vapenfodral tillverkas av ett helt stycke kohud som har nogrannt valts ut för hålla samma höga kvalitet genom hela fodralet kombinerat med klassiska patina inslag i form av mässingsdetaljer.

  • Mjuk vadderad insida med RHS klassiska tartan tyg som skyddar både vapen och optik i tuff miljö.
  • Fastnitad upphägningsögla i utskuret läder. Följsam kraftig dragkedja med öglor för att låsa gevärsfodralet under flygtransporten.
  • Bekväma tjocka bärhandtag med en bred justerbar axelrem för en skön bärkomfort.
  • De dubbla vapenfodralet är mer än en praktiskt transportväska.
  • Detta är vapenfodralens Rolls-Royce.

Vapenfodralet är utrustat med tre smarta ytterfack som har god plats för mörkersikte, hörselkåpor, jaktradio, ammunition och alla tillbehör i nödvändighetens lag. Fickorna på vapenfodralet är inklädda med fodralets tartan tyg på insidan för att ge den kontinuerliga klassiska feelingen över det hela.

Vapenfodralets kraftiga bärrem är anpassningsbart i längd och avtagbart för att även kunna användas som en vapenrem. Mjuk len utsida med en ruggig insida för att uppnå maximal fäste mot kroppen vid axlad vapen utan att glida under vandringen.

Vapenfodralet är försett med en vattenavvisande och transparent plastficka utvändigt för jaktkortet eller visitkort. De två vapnen ligger väl skyddade med fodrade yttersidor sydda i rutmönster för att skapa skyddade kuddar och i mitten en vaderad skiljevägg. Båda sidor har insytt förstärkt pipstopp och skydd för ljuddämpare. Skiljeväggen i vapenfodralet är avtagbar för att användas som sittdyna eller ihoprullad för att ha ett mjukt stabilt skjutstöd.

Så här tar du hand om ditt anilinläder, steg för steg.

Du behöver en bomullstrasa eller svamp, läderrengöring (om produkten har blivit smutsig), läderkräm och en mjuk borste. Obs! Använd ej läderolja/fett eller vax!

  1. Ta bort smuts med en bomullstrasa eller borste. Var noga med att gå över hela produkten och se till att inte gnugga ytan (narven) för hårt.
  2. För att tvätta läderprodukten börjar du först med en våt trasa för att blötlägga produkten lite lätt. När det är gjort kan du smörja in hela produkten med läderrengöring med en trasa eller svamp, låt det sjunka in ordentligt och torka sedan bort överflödig rengöring.
  3. Smörj in läderprodukten med läderkräm genom att använda en bomullstrasa eller svamp. Börja med att träna på undersidan av produkten om du är osäker. Se till att du behandlar utsatta delar extra, exempelvis alla kanter och handtag.
  4. Klart! Låt produkten torka i rumstemperatur, förslagsvis över natten.

Som all läder om det utsätts för mycket fukt och vatten är det en god ide att det sprayas med läderimpregnering för att skydda mot vatten och fläckar, samtidigt som du behåller lädrets andningsförmåga. Vi rekommenderar att du behandlar läderprodukten med läderkräm/läderimpregnering ett par gånger per år eller efter behov.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande