Stäng
Startsida / Optik / Kikarsikte / Kikarsikte / March / Benchrest Tactical

Benchrest Tactical

March Benchrest siktena är vinnarnas sikten. En intern konstruktion som eliminerar totalt risken för att man tappar träffläget, alluminium/stål och mässing komponenter som härdats med högklassiga värmebehandlingar samt total avsaknad av plastdelar i konstruktionen placerar March Benchrest siktena i toppen av Benchrest siktenas pyramid.

Högklassiga ED-linserna skapar en en optisk upplevelse som aldrig skådats tidigare och gör skyttens uppgift flera gånger lättare och trevligare.

March Tactical siktena höjer nivån för vad ett taktiskt sikte kan göra till en höjd sällan skådad tidigare. Med 10x förstoringsväxel, enastående optik, stabil mekanik och en serie utmärkta riktmedel, är dessa sikten rena drömmen för vilken taktisk skytt som helst.

Siktena kommer som både belysta och ickebelysta och är utmärkta sikten till både taktiskt skytte, bänkskytte och jakt med en precision som gör ingen besviken.

Tack vare de enorma förstoringar som de erbjuder samt den avancerade optiken, blir det busenkelt att se djuret eller kulhålen på väldigt långa avstånd, en aspekt vars vikt går knappast att överbetona.

4 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Artiklar:
March March Tactical 10-60x52 SFP MOA
March
Art.nr D60V52TCH
från 28 995 kr Mer info
March March Tactical 5-32x52 SFP MOA
March
Art.nr D32V52TCH
från 31 695 kr Mer info
March March Tactical 10-60x52 SFP MOA belyst
March
Art.nr D60V52TIMTR-1
36 995 kr Mer info
March March Tactical 5-32x52 SFP MOA belyst
March
Art.nr D32V52TIMTR-1
36 995 kr Mer info


Standardvy | Byt till Mobil vy